Boblberg logo
Rumlige venner/veninder søges.Diana

Rumlige venner/veninder søges.

Tja det er jo altid lidt svært at beskrive sig selv, for når først man ser ens beskrivelse sort på hvidt tænker man : Er det virkelig mig ?

Men søger venner af begge køn som kan rumme sådan en som mig.

Den ene dag er jeg måske 200 % på alt, og næste ønsker jeg bare at være mig.

Jeg er 48 år, fraskilt og førtidspensionist, men har sideløbende et deltidsjob på normale vilkår med alm løn.

Fritiden bruges både i naturen med gode gåture sammen med mine hunde, en tur i skoven på hesteryg, daglig træning i motionscentret, nusseri i haven, håndarbejde og meget mere, som feks en tur i byen, i biografen eller måske på Bakken..

Nu tænker du sikkert, 48 år, førtidspensiont, arbejder og har overskud til en masse, hvad mon der er med hende ?

Svaret er ganske simpelt, og på ingen måde et tabuemne for mig, som det ellers er for mange, men har igennem de sidste 14 år fået forskellige diagnoser, som jeg har lært at leve med bla. : PTSD, Asperger, genetaliseret angst og OCD. Jeg forlanger aldrig at folk skal kunne forstå mig og hvordan det er at have mine diagnoser, da jeg ikke altid selv forstår dem, men til gengæld har jeg nok en forventning om, at folk prøver at rumme mig, alt efter om det er en god eller dårlig dag. Jeg har lært at leve uden medicinering hvilket til gengæld, kræver at jeg "lytter" til min krop/mentale signaler hver dag, det skyldes så at jeg faktisk også har angst for div medicin og dets bivirkninger.

Er du/i endnu ikke løbet skræmmende væk, men syntes det kunne være spændene at lære sådan en som mig at kende, ja så smid da lige hilsen, for selv er jeg trods mine skavanker ret åben og rummer selv de fleste personligheder :-)..

Tilmeld dig og skriv til Diana

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her