Boblberg logo
Let your life be your artTine

Let your life be your art

(Note. Vi er pt på pause, men skriv gerne og hør.)

Hej.

Vil du være med til noget der kan ændre dit liv? Noget sjovt? Noget du kan lære af, og som udvikler dig som menneske?

Jeg er en kvinde på 51 og er førtidspensionist pga stress. Før det, var jeg uddannet folkeskolelærer og ordblindeunderviser og underviste unge og voksne. Jeg søger nogle stykker, der kunne tænke sig at være med til det, jeg kalder "Let your life be your art".

Det går i al sin enkelhed ud på, at vi starter med at købe os en skitsebog og en pen, fx en kuglepen. Så mødes vi på et aftalt sted, hver onsdag aften eller eftermiddag, og så tager vi ud og tegner/skriver om vores liv og det vi oplever. Du behøver ikke kunne tegne i forvejen, da jeg er uddannet billedkunstlærer og kan lære dig det. Tanken er så, at hver gang vi mødes, kan jeg komme med noget inspiration, og evt lære dig nye, sjove ting du kan gøre med og i din skitsebog. Og så fortsætter vi med at tegne og skrive i vores skitsebøger i løbet af ugen derhjemme, og hvor vi nu ellers tager hen i de 7 dage. Hvad har fanget vores interesse? Vi kan så, næste gang vi mødes, inspirere hinanden og have det sjovt med at tegne nye ting og senere også mennesker. (Jo, du kan godt tegne mennesker også). Hvad fordelene er ved at lave en visuel dagbog? Uh, der er mange:

Du finder ud af, hvor spændende dit liv egentlig er, du får mere nærvær, du sætter farten ned, du bliver meget mere taknemmelig, dit humør bliver bedre, du kan få nye venner, du bliver meget mere kreativ end du troede, at du kunne være, du lærer dig selv meget bedre at kende, dit helbred kan blive bedret af dit nye livssyn, du får måske endda styr på gamle negative vaner, og selvfølgelig er der også det fantastiske, at du hurtigt har flere bøger fyldt med virkelig morsomme og dejlige minder om dit liv!

Dette er for alle aldre og køn, Og som sagt behøver du ikke at have tegneerfaring.

Skriv til mig og hør nærmere. Jeg tænker ikke vi skal være mere end 4-6 stykker til at starte med.

Vi ses!

Hilsen Tine

Tilmeld dig og skriv til Tine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.660 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her