Boblberg logo
Bæredygtige investeringerEllise

Bæredygtige investeringer

Jeg søger andre der er interesseret i bæredygtige investeringer og har lyst til at mødes, snakke, dele, undersøge og nørde sammen. Jeg tænker noget meget uformelt i det virkelige liv til en start. Mødes og dele drømme og erfaringer om bæredygtigt forbrug, investeringer og formue pleje. Hvis du går med de samme drømme og mangler nogen at spare med, så lad os mødes os se om vi kan komme videre i projekt green invest sammen.

Jeg tænker, at vi kunne starte med at mødes til en uforpligtende kop kaffe for at se om vi er interesseret i noget af det samme. Så kan vi altid finde flere, oprette en facebook gruppe eller en fysisk gruppe og mødes i det virkelige liv til (økologisk;-) kaffe og snak om platformer og grafer og renter og alt muligt super nørdet.

Jeg er ikke uddannet indenfor feltet, men er langsomt på vej igang. Jeg drømmer f.eks om at omlægge min pension til grønne investeringer, har skiftet til en grøn bank, har købt den første aktie og den første andel. og leder nu efter meget grønne investeringsforeninger, aktiver osv. Og synes det er svært at opstøve.

Jeg er dedikeret politisk forbruger, og bruger mit dankort til at stemme med hver eneste dag.

Lad os fortsætte det grønne nørderi i det virkelige liv:-)

PS. Jeg er 43 år, har ingen børn og meget fritid på hænderne, så jeg kan mødes alle tidspunkter på dagen og ugen.

PPS. Dette er ikke en dating profil;-)

Tilmeld dig og skriv til Ellise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.304 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her