Boblberg logo
Legeaftaler/veninder søges :-) Christine

Legeaftaler/veninder søges :-)

Hej derude😊

Min datter Isabella på snart 3år og jeg selv på 44år, savner begge to nogen jævnaldrende legekammarater. Måske det kunne være dig/jer? ☺️

Det kan være alt fra legeaftaler hjemme eller på legeplads, til en tur i svømmehallen eller en tur med toget (som min datter elsker) eller fx. en tur i zoo. Og alt derimellem. Vi er stort set friske på det hele, dog spiller økonomien også ind.

Jeg ønsker samtidigt at udvide mit netværk med flere mennesker, som forhåbentlig på sigt kunne udvikle sig til venskaber.

Mit ønske scenarie ville derfor være at møde nogen, hvor kemien mellem børn og voksne er så god at man både kan lave ting sammen med og uden børn.

Jeg har nemlig lige nu både tid i hverdage i dagtimerne, mens min datter er i vuggestue og udover det også fast i hver anden weekend i lige uger.

Af ting jeg især nyder kan nævnes; gåture særligt ude i naturen, rulle på rulleskøjter, se film/serier, ro i kajak, tage i biografen, se stand up, lytte til god live musik, en god bid mad og altid en god snak i godt selskab☺️

Følgende nøgleord kendetegner os;

Min datter; rolig og stille pige. Meget initialivrig og opfindsom og er med på det meste. Hun skal dog altid lige se nye mennesker an.

Jeg selv; betænksom, fjollet, ligetil og altid ærlig.

Skulle min bobl have fanget din interesse så tøv endelig ikke med at skrive😊 Og så lad os mødes og se om der er kemi og grobund for flere aftaler 🤗

Tilmeld dig og skriv til Christine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.763 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her