Boblberg logo
Søger kreative & løbeglade vennerLine

Søger kreative & løbeglade venner

Jeg hedder Line 🥰

Som menneske er jeg sensitiv har også temperament, rummelig social - stille - nysgerrig - betænksom - eftertænksom - mor til 2 voksne piger 🥰 - kreativ - løbekvinde - danse glad - fordybende - musik elskende - udviklende - og en masse andet du kan finde ud af også de knap så gode sider 😂

Jeg er gået så grusomt i stå med mine lange løbeture, pga sygdom og savner også nye tætte venner / veninder omkring mig som gerne vil løbe sammen, lave kreative ting, og alt muligt andet.

Jeg søger i bund og grund efter mere livsglæde i mit liv.. mere lys og solskin i øjnene.

I mit daglige arbejde som kropsterapeut har jeg en tæt kontakt til andre mennesker, jeg giver meget og skal være på og nærværende hver eneste arbejdsdag.

Så jeg savner også og kan gøre noget godt og kærligt for mig gennem nye kærlige relationer og

Nære venskaber som rummer mig som den jeg er og jeg kan være som den jeg er overfor dig, mit omsorgs hjerte er stort og jeg er tilstede og vil gøre alt for mine nærmeste..

Jeg savner så inderligt forandring, bor et sted jeg gerne vil flytte fra, men har svært ved og ruste mig til Og flytte.. jeg flyttede fra trøjborg v Århus til Odder.

Afsavnet til Trøjborg er stort, jeg VIL tilbage !

Så dig derude et sted som måske også savner en nær ven, en og løbe med, lave ting med dele oplevelser tale sammen om alt mellem himmel og jord som både kan være til det sjove det alvorlige det problematiske - faglige og alt mulig andet..

Og du / i skal helst bo i det nordlige Århus , da jeg vil tilbage til den del af byen, og måske du kan hjælpe mig på vej 🙏🙏

Så skriv endelig til mig 🌺🙏☺️

Tilmeld dig og skriv til Line

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.472 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her