Boblberg logo
Venner til snak oplevelser og hyggeMaiken

Venner til snak oplevelser og hygge

Jeg kan se der er flere der bruger denne app som dating app, derfor må jeg hellere udspecificere at jeg hverken søger ny kæreste eller intimt samværd!

Jeg søger til gengæld nogle der kunne have lyst til at lærer mig bedre at kende på venskabeligt plan. Nogle til snak, oplevelser og hygge.

Jeg er 43 år, fra Tappernøje og bor i hus med min datter på 9 år som jeg har i lige uger.

Jeg løber med mine hunde, noget der hedder canicross, jeg går til ridning og så går jeg gerne til en eller anden form for motion der ud over, måske du vil med?

Jeg arbejder som veterinærsygeplejerske.

Jeg har veninder men de bor lidt langt fra mig, så vi ses ikke så ofte og slet ikke spontant, det bliver mest til lange telefonsamtaler, hvilket selvfølgeligt også er hyggeligt nok, men det kunne være rart med nogle hvor man også kunne ses spontant en times tid eller to engang imellem, og ellers bare nogle man kan dele småt og stort med, lave lidt sammen med, grine, hygge og få nogle gode oplevelser sammen med.

Jeg er både til hjemlig hygge og til at komme ud og opleve lidt… alt fra biograf, café, koncert, og kulturelle oplevelser, til vinterbadning, croquis tegning og danselektioner, kan jeg overtales til.

Skriv endelig hvis du tænker det kunne være hyggeligt at lærer mig lidt bedre at kende.

Tilmeld dig og skriv til Maiken

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.185 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her