Boblberg logo
Vennepar til oplevelser og hygge. 6500

Vennepar til oplevelser og hygge.

Vi er et par på 46 og 49år. Vi bor i 6500. Vi har en datter på efterskole og en søn der er flyttet hjemmefra. Vi elsker hunde, men har desværre ikke selv en længere.

Vi har nogle søde venner, men søger nu efter nogle vennepar der kan genkende sig selv i noget af det vi skriver/søger.

Jeg er førtidspensionist og har nogle udfordringer, bl.a. angst. Min mand er akademiker i et alm 8-16 job.

En af vores store interesser er brætspil og vi savner nogen at spille sammen med. Vi er ikke til trivial pursuit eller ludo, men elsker spil som sagrada, takenoko og ticket to ride. Vi har en stor brætspils samling, Vi er også klar på lidt tungere spil, hvis i er tålmodige, da jeg er udfordret på koncentrationen.

Vi elsker hunde, at være i naturen, er åben for nye ting, er vegetarer, ikke ryger og har et 100% røgfrit hjem, serie fans, elsker tegnefilm, går på kunst og andre museer, elsker hygge, er nede på jorden, synes genbrug er fedt, elsker forlystelses parker, holder af sofahygge med alt for meget slik og cola, er en smule barnlige :-) og spiller gerne minigolf :-)

Når overskuddet er der, tager vi stadigvæk i badeland, Zoo og forlystelsesparker selv om børnene ikke er med, for vi synes det er super sjovt og hyggeligt både med og uden børn.

Vi forventer bestemt ikke i er brætspils spillende vegetarer :-) men ønsker at finde nogen der har nogle af de samme interesser, eller er klar på at prøve nye ting sammen med os som måske skydning, paddelboard, disc golf eller noget andet sjovt ? Der skal selvfølgelig også være plads til bare at sidde og snakke over noget lækkert mad.

Skriv gerne lidt om jer selv og jeres interesser, og ikke kun to linjer.

Oktober 2023

Tilmeld dig og skriv til 6500

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her