Boblberg logo
Kære venLiv

Kære ven

Jeg ved, hvor smertefuldt det kan være at miste den person man elsker, (kærestesorg i mit tilfælde). Det føles som om, at ens hjerte og sjæl er blevet revet ud af ens krop. Det kan være svært at finde styrken til at fortsætte og endda finde glæde i livet igen.

Men du er ikke alene i din sorg. Der er mange andre, som også har mistet en de elsker og kæmper med at finde vej i livet igen. Jeg vil gerne invitere dig til at ændre status quo, sammen med mig. Hvis du vil deltage i en “klub” for tomme hjerter - et sted hvor vi kan dele vores historier, græde sammen, og endda le sammen igen. Så kan vi sammen gøre det og finde håb og glæde i livet igen, og først og fremmest ikke sidde alene med smerten.

Hvis du vil være med så skriv, jeg har ikke nogen fast plan, men tænker at du måske har en idé? Ellers tænker jeg at vi kan mødes og gå ture og snakke om lige præcis det vi har behov for. Tag gerne hunden med, hvis du har sådan en. Jeg forestiller mig at vi i dette sammenhold kan skabe nye venner og nye aktiviteter,

og være i er fællesskab som giver mening lige nu.

Husk, du er ikke alene i din sorg,

Med venlig hilsen

Liv

Tilmeld dig og skriv til Liv

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.757 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her