Boblberg logo
Efterværnsprojekt søger frivilligeFrederiksværk

Efterværnsprojekt søger frivillige

Frederiksværk Krisecenter søger frivillige netværkspersoner, der har lyst til at støtte kvinder i overgangen fra krisecentret til egen bolig. Du vil blive matchet op med en kvinde, der passer til dig, dine egenskaber, interesser og geografisk område.

Projektet har til formål at mindske voldsramte kvinders følelse af ensomhed i overgangen fra krisecenter til egen bolig. En af følgevirkningerne ved at være udsat for vold er social isolation som led i den psykiske vold. Kvinder der er udsat for psykisk vold oplever bl.a. en følelse af ensomhed og isolation fra både arbejdsmarked, venner og familie. Det kan også være at kvinden, grundet vold, er nødsaget til at fraflytte det område hvor hendes netværk er.

Som frivillig netværksperson hjælper du kvinden med det, der er behov for. Dine opgaver kan bl.a. være at besøge kvinden i hjemmet, tage med hende til møder eller arrangementer, introducere hende til tilbud i lokalområdet samt deltage i arrangementer med andre kvinder og deres netværkspersoner.

Du behøver ikke at have en uddannelse inden for voldsfaglighed, men du skal have lyst til at lære om vold i nære relationer og følgevirkninger for voldsudsatte. Alle netværkspersoner gennemgår et kursus om netop dette, og der vil løbende være sparring fra krisecentrets faglige personale.

Som netværksperson får du mulighed for at:

• Gøre en forskel og være en vigtig støtte for en kvinde i en svær tid

• Få viden om partnervold og traumer gennem uddannelse og supervision for den frivillige netværksgruppe

• Blive en del af et varmt fællesskab bestående af andre kvinder og deres netværkspersoner

• Bidrage til projektet med det, som lige netop du kan byde ind med. Måske har du en god idé til en aktivitet i projektet?

Timeantallet kan variere, men regn med at bruge 3 timer ugentligt. Vi forventer at du er fyldt 20 år. Det er en fordel med en relevant faglig baggrund, men ikke et krav.

Kunne du tænke dig at vide mere eller deltage i projektet, så send en mail til Nana på nana@krisecenter.nu eller giv hende et kald på tlf: 30 73 95 51.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig og skriv til Frederiksværk

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.175 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her