Boblberg logo
Familiegruppe i Kirkens KorshærThea

Familiegruppe i Kirkens Korshær

Et tilbud til familier og gravide med børn op til 3 år.

Er tiden med et eller flere små børn udfordrende for dig og jer som familie? Savner du at mødes med andre, der er nye i forældrerollen samtidig med at det føles uoverskueligt at deltage i en mødregruppe? Så kan Kirkens Korshærs familiegruppe være noget for dig.

I et skræddersyet forløb med udgangspunkt i gruppens behov forløb, vil Synne (socialrådriver og mor til 3) og Thea (oplevelsesøkonom og mor til 1) tage jer i hånden og føre jeg sikkert og trygt gennem forældreskabet glæder og udfordringer. Familiegruppen er et tilbud til alle familieformer – den enlige mor eller far og familier, hvor der både er en mor og en far til stede. Vi mødes en gang om ugen til hyggeligt samvær, gode samtaler eller fælles aktiviteter. Det kan være aktiviteter som babymassage, en tur i biografen eller et oplæg om tilknytning. Andre gange står den på kaffe, brød og snakke om alt det der fylder for jer lige nu.

Familiegruppen tilbyder:

• Barselspakker og hjælpepakker med basale fornødenheder til baby og barn.

• Socialisering, netværksdannelse og erfaringsudveksling mellem deltagerne støttet og faciliteret af medarbejdere og frivillige.

• Løbende rådgivning og oplæg fra inviterede fagpersoner om konkrete udfordringer omkring for eksempel spisning og søvn, samt om barnets generelle sundhed, vækst og udvikling.

• Konkrete forældre-barn aktiviteter: leg, rytmik, svømning, ture i naturen. Aktiviteterne arrangeres i forbindelse med de udvalgte mødedage, hvor børnene deltager.

Har du lyst til at høre mere?

Skriv en besked herinde

eller kontakt

Synne Fellenius

tlf: 60 60 51 04

Thea Vamberg:

tlf: 25 37 88 20

Mail: familieaarhus@kirkenskorshaer.dk

Eller kom forbi Fru Refs

Åbningstider:

Mandag: 10:00-15:30

Tirsdag: 10:00-15:30

Onsdag: 10:00-15:30

Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-14:30

Vi glæder os til at møde dig/jer.

Tilmeld dig og skriv til Thea

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.280 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her