Boblberg logo
Meget social, men også angst ☺️Emil

Meget social, men også angst ☺️

Hej! 😊 Jeg hedder Emil og en ung livsglad fyr sidst i tyverne.

Jeg har meget af livet følt mig lidt 'ensom' og udenfor - ikke fordi jeg ikke har haft, og har nogle venner, men mere fordi det har været svært for mig at få nye venner løbende, og holde fast i dem gennem årene. Blandet andet på grund af angst, men også fordi jeg altid har følt mig anderledes og haft svært ved at finde ud af hvor helt jeg passer ind.

Jeg søger derfor flere venner og veninder, som jeg kan udforske livet med, og sammen kan vi få en masse skønne stunder og minder.

Om du er 18 eller 50 år, er ikke afgørende, bare vi kan udvikle en relation, og har noget til fælles. Men jeg kunne særligt godt tænkte mig flere `relativt jævnaldrende` venner (20-35 år)

Og rigtig gerne i Østjylland, og i Aarhus området.

Jeg har ikke en 'hobby' som sådan, men generelt holder jeg af gode snakke om alt mellem himmel og jord, brætspil, indretning, lange gåture, flade ud med film og serier, naturen, politik, dyr, arkitektur, rejser, ture i biffen, teateret og museumsbesøg.

Jeg interesser mig også lidt for psykologi - både for at blive klogere på mig selv, men også for at forstå andre mennesker, og vide hvorfor vi mennesker egentlig agere som vi gør, og hvordan vi mennesker kan arbejde med os selv.

Ellers kan jeg godt lide at gå i genbrugsbutikker, på loppemarkeder og søge på Den Blå Avis efter sjove, og unikke ting og møbler.

Det vil være en fordel hvis vi deler nogle interesserer, eller har noget til fælles, men det gør heller ikke noget med forskelligheder, så vi kan lærer noget af hinanden, og få udvidet vores horisont. Det kunne faktisk være spændende at lærer en `ny verden` at kende, med andre typer personligheder, aktiviteter og lignende, jeg ikke har beskæftiget mig med før. Få udfordret mig selv.

Jeg bor i Aarhus, og arbejder til dagligt i butiksbranchen, og trives rigtig godt med dette.

Jeg håber at høre fra dig! :)

Din alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, religion, politisk overbevisning, handicap eller diagnoser er fuldstændig underordnet - bare vi har noget til fælles og kan få glæde af hinandens selvskab.

Hold dig ikke tilbage med at skrive, hvis du bor i den anden ende af landet. Afstanden er ikke alt afgørende for mit vedkommende, men har selvfølgelig noget betydning - Jeg søger dog især, og savner venskaber i og omkring Aarhus eller byerne i Østjylland -så det er muligt at ses ofte og i hverdagen også.

Opdateret 28/11/2023

Tilmeld dig og skriv til Emil

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 625.135 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her