Boblberg logo
Ung mand på 27 søger bekendtskaber.Jonathan

Ung mand på 27 søger bekendtskaber.

Hejsa og goddag! Mit navn er Jonathan og er oprindeligt fra Slagelse, men trods at jeg har boet her i Odense i knap 3år synes jeg stadig at det kan være svært at finde nye bekendtskaber.

Jeg har føderne plantet godt og grundigt på jorden, men et flyvsk sind, som trækker mig i alle mulige forskellige retninger. Jeg er glad for at både spille og lytte til musik, at være kreativ, om det betyder at man griber en pensel, blyant eller ståluld, saks, kniv eller hammer... Whatever works, i forbindelse med DIY-projekter, maling, at tegne, snitte, eller renovere gamle sager.

Derudover kan jeg godt lide, at lave mad, særligt i godt selskab. Ser måske for mange madlavnings videoer, for tips, tricks og idéer. Jeg er ikke Master Chef, men jeg relativt habil i et køkken.

Jeg er både meget stille og rolig, men kan også være lettere impulsiv, hvis en spændende idé fæster sig, da jeg kan blive komplet græbet, af hvilken som helst tosset idé der slår mig, som et lyn fra himmelen.

Det har ledet, til nogle makabre tossestreger, som nok har set ganske besynderligt ud, men jeg går ikke så meget op i hvad folk tænker, hvad det angår...

Bare at de forhåbenligt synes at jeg en rar gut, skulle de lære mig at kende.

Jeg er sulten på idéer og viden og er som udgangspunkt et funderende og eftertænksomt individ, samt en meget empatisk person (har jeg fået at vide). Jeg vil gerne have alt folk omkring mig har det godt og er ikke bange for en ærlig og åben snak.

Jeg er derudover en KÆMPE Dungeons & Dragons fan og startede med at spille tilbage i 2015. (Jeg har slet ikke styr på hvor mange bøger jeg har.)

Ift. hvad jeg håber på at kunne bruge denne platform til, så er alpha/omega blot at finde/møde nogle nye mennesker, som måske også sidder i en lignende situation som mig.

Skulle det ske at vi mødes, så behøver det skam ikke at være noget vildt og farverigt, men blot en stille og rolig sluder er skam mere end rigeligt.

Mvh. Jonathan.

(24-04-2023.)

Tilmeld dig og skriv til Jonathan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.356 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her