Boblberg logo
Søger skønne veninder at gå ud med Rie

Søger skønne veninder at gå ud med

Hej alle skønne kvinder...

Jeg søger søde tøser at gå ud med og få lidt drinks, danse lidt eller meget, grine, spise ude - eller spise i grupper, og hygge i solen, da den jo er på vej ;)

Jeg kan godt li' hjemmehygge absolut, og er også meget hjemme og har selvfølgelig også brug for en god snak og te, men jeg sidder ikke og hygger med krea og ser en masse serier. Så vil gerne lidt afveksling : ) Lad os også dyrke lidt comedy show, bobbelsmagning eller andet.

Jeg er uddannet inden for kommunikation og sundhed, og tager et enkelt år med en uddannelse yderligere inden for sundhed. Love it. Jeg er på trapperne til at starte yin yoga igen, det er så godt. En god lang gåtur er også mig.

Jeg har et par skønne veninder i alderen 29-40, men flere af dem har børn - de er dog gode til at prioritere mig meeeen - og en anden er forelsket i Portugal og sådan ha ha, så jeg vil gerne have lidt flere mennesker, som kan være klar på lidt sammen med mig oftere. Og jeg deler gerne oplevelser med mine veninder sammen med dig? <3

Af musik - hvorfor overhovedet nævne det? jo - jeg elsker hård pop : ) og elektronisk - det blev tydeligt, at dersom jeg har en veninde, der virkelig elsker hård rock, at det faktisk er svært at finde samme "kanal", når vi skal ud ;-)

Jeg bor i København indre by. Og der er altid plads.

Kvinder har brug for kvinder - lad os mødes. Jeg glæder mig på forhånd.

Spontanitet er godt - aftaler kan selvfølgelig laves : )

bedste hilsner Rie

Tilmeld dig og skriv til Rie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her