Boblberg logo
Samtaler, venner, skrivefælleskaberM.

Samtaler, venner, skrivefælleskaber

Hej!

Da størstedelen af min omgangskreds desværre er flyttet langt væk og/eller er et sted i deres liv hvor de ikke har samme overskud til at omgås som tidligere, så leder jeg efter nye bekendtskaber, gerne i nærheden, men pennevenner eller langdistance samtalepartnerer ville bestemt også værdsættes :)

Hvis vi en dag skal mødes ude i virkeligheden kunne jeg godt bruge nogen at hive med på museer, gallerier, i cinemateket, til forestillinger (teater, dans eller hvadnuend), i skoven (naturen idetheletaget) eller et sted hvor der er dyr.

Jeg går cirka 10 km hver dag og forsøger at holde en antiinflammatorisk kost for at dæmpe generne fra en række kroniske sygdomme.

Jeg er frivillig bogsorterer i en lokal genbrugsforretning og har beskæftiget mig indgående med litteratur i en del år. Har skrevet selv (og forsøger indimellem stadig), især digte/lyrik, kortprosa og hybridtekster og det er noget der fortsat betyder meget for mig, selvom de seneste år har gjort det sværere.

Jeg har en del niche-interesser, men synes som udgangspunkt alt er interessant hvis man kigger på det længe nok og med et nysgerrigt og analytisk blik, derfor lægger jeg som udgangspunkt øre til hvad som helst hvis bare der tales fra et sted med tilstrækkelig nøgternhed, interesse og åbenhed.

Ting jeg holder særligt af for tiden er bl.a. Præ-Rafaelitternes malerier, filmgenren Folk Horror, maritim folkemusik, Jørgen Leths kunstfilm (især Livet i Danmark og Det Gode og Det Onde), fodboldholdet Brentford FC, kefir, Sublation Media, fyrtårne og den dal der ligger lige bag ved Vellerup Vig.

Jeg er 33 vintre gammel, men mentalt har jeg altid svinget mellem at være 5 og 105, på både godt og ondt...

Jeg griner af Den Korte R8dioavis, The Whitest Kids U Know, Peep Show, gramsespektrum, Look Around You, The Office (UK) og Extras.

Og i øjeblikket er de to steder jeg nok mest kunne tænke mig at besøge Mumidalen eller Mongoliet via den transsibiriske jernbane.

To ting jeg har et ønske om at kaste mig ud i når jeg får muligheden og overskuddet er at fermentere mine egne grøntsager og begynde at sanke (udover bare brændenælder og skvalderkål, som jeg lejlighedsvis har gjort de sidste par år).

Jeg har 2 forskellige tommelfingeraftryk, en kulsyremaskine og et helt vognlæs af bøger, film, musik og tegneserier jeg ikke har nok tid til at læse/se/høre og en alt for dårlig nattesøvn selvom jeg gør hvad jeg kan for at vedligeholde en sund døgnrytme.

Skriv endelig og pas godt på dig selv hvem end du er... kh & alt godt!

Tilmeld dig og skriv til M.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.654 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her