Boblberg logo
Søger venner/bekendtskaber osv.Lukas

Søger venner/bekendtskaber osv.

Halløj derude i verden🤩, mit navn er Lukas, jeg er 28 år og har en datter på 5 år ved navn Sofia 🙌 Jeg er meget interesseret i at møde nye bekendtskaber til at udvide min vennekreds og lave spændende samt meningsfulde ting i min/vores fritid🥳. Alle aldersgrupper er velkommen 😁👌

Som person er jeg meget åben, positiv og har altid et smil med på vejen. Jeg elsker at opleve nye ting og er frisk på det hele. I min hverdag arbejder jeg som miljøsagsbehandler indenfor området omkring grundvand/drikkevand (sørger for du får rent drikkevand 💪) og har min datter forbi hver anden uge i form af en 7/7 aftale❤️ (ulige uge i weekend og lige uge i hverdagene). I min fritid, udover at lave sjov og ballade med min datter, så træner jeg 2-3 gange om ugen i fitness🙌, gamer diverse spil og marathon Netflixer den derud af samt hvad der nu ellers bider på krogen.

Så hvis du er en person der har samme fritidsinteresser, cafe/restaurant hygge ven eller bare gerne vil gå en lang tur omkring en sø og snakke om ting mellem himmel og jord, så vær ikke bange for at skrive🔥, da jeg svarer på alle beskeder der kommer ind😎.

Hvis du har Discord så send dit discord # så jeg kan tilføje dig 😉

Jeg søger også bekendtskaber med børn, da det kunne være fedt med nogle legeaftaler til min datter❤️. Hun er super sød, venlig og meget imødekommende♥️. Pædagogerne beskriver hende som hønemor til de mindre børn, da hun altid render rundt med dem i hånden hvis de er alene. Bare rolig, jeg har årskort til de mange forskellige ting og bil. Så der er ingen begrænsninger. Det vigtigste er godt humør og et godt selvskab🥳.

Tilmeld dig og skriv til Lukas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.499 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her