Boblberg logo
Smilende glad pigeJessica

Smilende glad pige

Optateret 16/06-2023

Lidt om mig→Jeg er MEGET aktiv i min fritid. Dyrker sport, og så går jeg i PureGym. Jeg er 06'er også meget moden af min alder hvis man er lidt ældre. Går på en HF ude ved lufthavnen på Amager. Jeg har hund, kat og akvarium, jeg er kreativ, aktiv, nyder en god film, jeg kan lidt af vært, så jeg er klar på alt. Jeg kan også skrive digte og mere til, kan godt lide musik, kan også godt lige at tage på ture i det fri og overnatte under åben himmel.

Jeg leder efter en ny ven eller veninde i jævnaldrende ikke under 17år og ikke over 22-3år tænker jeg, men alt er velkommen eller måske er det en lidt ældre person som savner en ung person i sit liv, gøre dagen lidt mere energi fuld, det kan også være der er nogle som cykler så kan i altid skrive og få nogle hyggelige stunder. Jeg vil gerne udfolde min vendekreds lidt da jeg ikke har så mange venner i fritiden da jeg har flyttet meget.

Der er sket meget i mit liv på godt og ondt. Mit liv har været lidt af en rutsjebane og derfor prøver jeg at finde en god ven. En der kan gøre min dag lidt bedre. men hvis du er ham eller hende eller så endelig skriv .

En af mine drømme er...

Det kan jo være at man tager på backpacking ferie. Det vil jeg i hvert fald gerne prøve.

Skriv til mig hvis det lyder noget for dig, jeg er klar med et åben sind og elsker at snakke, måske endda lidt for meget i et godt selskab jeg virker udadvendt men er indadvendt om vigtige ting i mit liv. Jeg er måske også lide genert i starten, men tag det som det kommer slemmere er det ikke . Snakker meget det er måske en charme jeg har. Når man så lærer mig af kende kan du mærke et helt nyt menneske med spruttende energi at kende😉💙. Glæder mig til at høre fra dig😊. Stopper mig selv nu for det ikke bliver til en hel roman😅. Hvis du er noget til vejs ende vil jeg bare lige sige at jeg også er atlet og der for alt den træning og sport jeg dyrker.

Tilmeld dig og skriv til Jessica

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.434 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her