Boblberg logo
Jeg søger musikere, der ...Johan

Jeg søger musikere, der ...

... vil være med til, at vi sammen laver arrangementer af mine sange - og tager ud og spiller dem. Genren er folk/ roots. Der er ingen aktuelle jobs på bedding. Dem skal vi først ud og skaffe.

Mine sange er melodiøse, ofte lyriske - med tekster med mening og holdning i.

Jeg søger hovedsageligt instrumentalister – og gerne mennesker, der også kan lægge stemmer til på sangene. Giv gerne et bud, hvis du har andre kompetencer, og har lyst til at være med!

Kort om mig: Jeg bor i Andebølle på Fyn. Jeg har skrevet og spillet musik i mange år – hovedsageligt mine egne sange. Som yngre menneske – nu er jeg pensionist - var jeg en del ude og spille. Jeg har gennem tiden udgivet nogle album med mine sange – med grupper sammensat til lejligheden. Siden har jeg mest ”leget” alene med musik, og indspillet mine sange, hvor jeg selv laver det hele.

Jeg er hovedsageligt sanger/ sangskriver – og kan spille en enkel rytmeguitar.

Jeg er rimeligt åben overfor hvilke slags instrumenter, der kan være med i vores gruppe. Jeg vil også nævne, at min erfaring siger mig, at det er en forudsætning for en god musikalsk arbejdsproces, at vi har nogle positive relationer med hinanden. Så det vægter jeg – sammen med ordentlighed i vores dialog om hvordan sangene skal spilles.

Du kan høre nogle af mine sange, som jeg har ”leget” med, ved at gå ind på YouTube og søge på mit navn, Johan Rosenring. Hvis vi fremover skal spille nogle af disse sange, kommer de nok til at lyde anderedes, for vi vælger sammen, hvordan de så skal lyde. Du kan også finde det seneste album, jeg har været med til at lave, hvis du går ind på YouTube og søger på Rosenring All-Stars.

Skriv til mig, hvis du er interesseret i at prøve at spille med mig!

De bedste hilsner Johan

Tilmeld dig og skriv til Johan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.251 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her