Boblberg logo
Søger, reservebedste, onkel, mosterLouise

Søger, reservebedste, onkel, moster

Hej ☺️ jeg søger nogen til at hjælpe vores lille familie. Vi er en familie i en ret sårbar position, da far er ramt af svær depression. Vi har ikke en ret stor familie, og den vi har, har ikke altid verdens største overskud. Vi har to børn, på 8 og 3 år, som også er påvirket af vores vilkår herhjemme. Vi søger nogen som både kunne tænke sig at lære os at kende som familie, men som også skal vide, at det indebærer at vi har brug for hjælp til vores børn, evt ved sygdom, når vi er presset i hverdagen og lignende. Jeg ved det er utopisk, men nu forsøger jeg.

Lidt om os. Jeg selv er 36 og arbejder som pædagog i en børnehave, vi bor i Rødding uden for Viborg. Far er sygemeldt, men har arbejdet som bioanalytiker på Viborg Sygehus, patologisk afdeling.

Vi elsker naturen og går gerne ture, laver bål, laver sandslotte ved vandet mv. Vi elsker kreative aktiviteter, og går op i traditioner. Min pige på tre elsker prinsesser og mudder, min dreng på 8 elsker Fortnite og bygge ting i træ.

Vi er familiemennesker og har prioriteret tid til familien, og arbejder ( arbejdede) derfor deltid.

Vi kan også godt lide musik og at lave god mad, se film, læse bøger, se på kunst- det er så mest mor... Og har generelt en ret bred interesse for mange ting. Vi har som sagt bare ikke verdens største netværk, og de gode mennesker vi har, bor ret mange af dem en times kørsel væk. Vi håber at kunne finde nogen med mod på at lære os bedre at kende, meget gerne fra Viborg og omegn. Glæder mig til at høre fra dig/ jer.

Mvh Louise Kongstad

Tilmeld dig og skriv til Louise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her