Boblberg logo
Lær mig crawl i kildeskovshallen 🙏Katrine

Lær mig crawl i kildeskovshallen 🙏

Hej jeg ELSKER at svømme i havet og jeg er en god brystsvømmer MEN NU VIL/SKAL JEG LÆRE AT CRAWLE pga en knæskade (har bla mistet forreste korsbånd). Skaden har varet over 1 1/2 år og jeg har mistet megen af mine lårmuskler da mit knæ var stift i 3 mdr og siden har haft en brusk skade der gjorde det vanskeligt, og så er det jo gået udover resten af kroppen ikke mindst fordi jeg i forvejen kroniske rygsmerter. Har ellers altid været ret stærk og fysisk aktiv, virkelig hårdt at være begrænset så længe. Tror det nærmest vil “frelse mit liv” hvis jeg kunne lære at crawle. Ved at jeg kan melde mig til et hold eller noget privatundervisning gør nok også en af delene på et tidspunkt. Men i første omgang har jeg bare brug for nogle simple øvelser og lidt sparring. Altså at komme op på hesten så at sige.

Så hvis du alligevel har din gang i Kildeskovshallen 1-2 gange ugentlig i dagtimerne og kan overskue at instruere mig inden du selv svømmer og måske samle op på mig når du er færdig med at svømme. vil jeg være meget taknemmelig.

Om mig ellers:: gift og har to døtre, har arbejdet med organisationsudvikling, ledelse og coaching men har læst filosofi og litteratur. med speciale i Søren Kirkegaard.. så har du brug for noget sparring hjælper jeg gerne.. Kan pt. ikke arbejde pga. sidde-smerter men tror crawl også vil kunne hjælpe på det! Vh Katrine

Tilmeld dig og skriv til Katrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.395 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her