Boblberg logo
Den spirituelleBenny

Den spirituelle

Jeg har sidst været logget på den 26/1-24

Jeg er en spirituelt interesseret mand på 54 år, og gift på 23. år i et åbent forhold. Jeg er som person åbensindet og fordomsfri.

De fleste vil sige, at jeg virker væsentligt yngre end min alder, både i forhold til udseende og sind. Jeg har en grad af introverthed, som primært kommer til udtryk i et vist behov for alenetid, og ved at jeg lige skal se folk an inden jeg giver helt slip på mig selv.

Jeg søger nye venner/veninder, ikke bare overfladiske bekendtskaber. Alder er ikke så vigtig for mig, jeg går mere op i personlighed. Jeg trives dog bedst med mennesker som har et ungdommeligt og relativt ubekymret sind :-)

Det kunne f.eks. være rart med nogen at gå til koncerter med. Min musiksmag er rimelig bred, men med en forkærlighed for rock, også den lidt hårdere kategori, men ikke dødsmetal og lignende genrer :-)

Jeg har et job hvor jeg arbejder som terapeut, så nok ikke så overraskende er psykologi og menneskers adfærd én af mine interesser. At kunne hjælpe og støtte andre mennesker i deres personlige udvikling er en væsentlig del af min personlighed.

Jeg løbetræner da det er godt for både krop og sjæl :-)

Er der noget du er nysgerrig på så spørg endelig :-)

Tilmeld dig og skriv til Benny

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.355 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her