Boblberg logo
KulturfællesskabMonika

Kulturfællesskab

21.01.24 - update- udgangspunkt er KBH og hvad kan nås med off. Transport. Tak for jer, der har svaret og søgt medlemskab. Vi har pt åbent for alle køn. Så spørg endelig.

Hej. Jeg er medlem af en Kulturgruppe. Vi startede op i 2019 og har overlevet gennem Coronatider, men er af forskellige grunde nu kraftig reduceret og derfor søger vi nye medlemmer. Kultur defineres forskelligt af forskellige mennesker og derfor har vi efterhånden set og prøvet ret forskellige ting, hvilket også er formålet med gruppen. Vi mødes gerne til et måltid hjemme eller ude en gang om året, for bla. at byde nye medlemmer velkommen.

Gruppe for alle over 40 år. Da vi er en mindre gruppe, ønsker vi at alle er aktive i et vist omfang, dvs opretter arrangementer i forhold til vores oversigt under begivenheder og deltager i arrangementer. Vi forventer, at hvis man er forhindret i at deltage i 3 på hinanden følgende arrangementer, så giver man besked til en administrator.

At oprette et arrangement betyder at man har 2 mdr til at lægge mindst et arrangement op og med 15 medlemmer er det ca hvert 2. år det forventes at man arrangerer noget, man har lyst at dele med flere. Ud over de 2 fastlagte mdr, så er man velkommen til at lægge op, så tit man finder noget spændende. :)

Sidst var vi på rundvisning i CPH, vi har også spillet minigolf, set film, drukket afternoon tee, været i royal arena og på Jazzcafe mm.

Vi er ofte max 6-7 stk af sted ad gangen. :)

Tilmeld dig og skriv til Monika

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.099 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her