Boblberg logo
Søger nye bekendtskaber Niklas

Søger nye bekendtskaber

Hejsa.

Mit navn er Niklas. og jeg er 27 år gammel. Jeg er færdiguddannet med en Cand. Mag. i kinesisk, og arbejder til dagligt som salgsleder i Netto på Thorvalgsensgade.

Jeg søger efter nye og gode relationer i mit netværk i Århus omegnen (køn er irrelevant), da jeg gerne vil i kontakt med andre mennesker end bare at sidde derhjemme efter arbejde og bl.a. bruge tiden sammen med andre på mine fri dage. Dette kan være alt fra sportslige aktiviteter til en tur på cafe for at have en snak eller endda en gå tur igennem Århus for hyggens skyld.

Mine interesseområder er ret bredt, men det jeg mest interessere mig for er bl.a. litteratur, historie/kultur, gå ture, gaming, anime/manga og meget mere. Hvis du er interesseret i den kinesiske kultur, som jeg er i den grad er, kan jeg sagtens tilbyde at give en introduktion til deres facinerende kultur og (til tider) ret frustrerende skriftsprog :)

Da jeg er født og opvokset her i Århus vil jeg også kunne tilbyde at være guide til de ny flyttende i Århus og være med til at sørge for, at i vil få den bedste oplevelse af livet i den anden største by i Danmark.

Hvis noget af dette vækker interesse eller noget du har spørgsmål til, så tøv ikke og skriv gerne en besked.

Tilmeld dig og skriv til Niklas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.023 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her