Boblberg logo
Søger bekendtskaberClara

Søger bekendtskaber

Søger venskaber. eller en gåturs kammerat.

Kreative mennesker, at kunne snakke om alt eller intet. Cafe, film maratons, natur, meditation, gåture, andet fysisk aktivt måske, psykologi, selvudvikling, kultur, udstillinger, kunst museer, tegne-skitse, male, mange typer for kunst så længe det ikke er for moderne eller snobberi! haha. Og jeg er fascineret af at opleve nye ting.

Og jeg elsker næsten alt det der er alternativt, samt mennesker.

Jeg elsker mad, også kager og brød, dog er jeg nok lidt kræsen haha. Jeg er ikke selv ret god til at lave det, men synes det er hyggeligt at lave og at kunne lære at blive bedre til i hinandens selskab.

Derudover er jeg begyndt at få interesse for fotografi og at male -som jeg vil elske at udforske sammen med nogen der har samme interesse, også med andre interessere hvis du har noget, som du kunne tænke dig at prøve at få udforsket?

Har du været tidligere langtids syg og synes det kunne være rart at snakke med nogen der kan relatere til noget ligenede? det ville jeg selv synes kunne være rart.

Er du måske lidt genert i starten, er der forståelse fra mig af, da jeg selv har været meget genert førhen. Samt hvis du har andre udfordringer som angst, depression, osv. Jeg er en meget open minded person, en stille og rolig men samtidig sjovt nok også en energisk person. jeg har selvfølgelig også mine struggles som menneske. Ingen af os er perfekte...

Vil du prøve at gætte min alder? åbenbart folk synes åbenbart at have meget forskellige meninger, det er lidt spøjst at ens opfattelse kan være så forskellig fra hinanden hvis man ikke har ret mange tråde af fordomme at hænge sig på.

Også er jeg desuden så ligeglad om du arbejder med noget der er under en større title eller ej. Jeg håber bare du laver noget du kan lide. Forhåbenligt noget som giver dig energi tilbage, noget du kan få glæde af. Måske det ikke desideret er drømme-jobbet heller, men ellers nogle ting du kan lave i hverdagen som gør dig glad.

Skal vi snakke?

Spørg mig gerne om noget, jeg er et nysgerrigt menneske.

Tilmeld dig og skriv til Clara

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.659 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her