Boblberg logo
Reservebedste til to skønne drengeEllia

Reservebedste til to skønne drenge

Jeg har de to sødeste drenge, vidt forskellige, men så skønne. Markus på 8 år som er stille og rolig, super kærlig, tænker altid på alle og er rigtig glad for at være sammen med andre og Elias på 3 år, som der er lidt mere gang i, sød og kærlig og rigtig god til at fordybe sig i lege og lege længe alene.

Derudover har vi en dejlig lille hund på 1,5 år. Balu er en Bishon Havanais, så han er allergivenlig og fælder ikke. Hans aktivitetsniveau er ikke så højt og han kræver ikke andet end lidt mad og drikke og være sammen med mennesker han er tryg ved.

Vi søger en sød og rar reservebedste(r), som kan hente i skole/børnehave, passe i enkelte weekender og have en kærligt bånd til drengene og hunden, da de ikke har mange andre end mig.

Jeg arbejder selv både som bygningsingeniør og mindset coach i min egen virksomhed, så jeg har plads og rum til at planlægge min egen tid og hverdag, men jeg mangler nogen til at hygge med drengene, når der er noget jeg skal eftermiddag/aften.

Der er både mulighed for at passe hjemme hos os, men der er også mulighed for at tage drenge og hund med hjem til dig/jer selv.

Lyder vi som nogle skønne mennesker som du/I gerne vil lære endnu bedre at kende, så tøv ikke med at skrive til mig

De kærligste hilsner

Ellia, Markus, Elias og Balu.

Tilmeld dig og skriv til Ellia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.645 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her