Boblberg logo
Kvindelig rejsemakker søgesYoon

Kvindelig rejsemakker søges

Jeg vil gerne rejse til Syden i Europa (Spanien eller Grækenland f.eks) og søger nogen som vil joine mig. Gerne til midt marts men er åben for andre perioder.

Vigtigst: jeg rejser lowbudget hvilket betyder jeg ikke er en 'big spender' der bor på dyre hoteller eller spiser ude hele tiden. F.eks har jeg før rejst som Workaway'er og arbejdet som frivillig mod gratis kost og logi, hvilket var en rigtig god oplevelse. Første prioritet er dog at rengøringsniveauet er højt, at det er et stille område og det er nær en badestrand.

Som person er jeg easy going/afslappet og foretrækker at hænge ud en hel eller halv dag, hvis jeg finder et godt spot og så bare læse, skrive, svømme, spise, spille frisbee, strand volley eller solbade. Er ikke typen der planlægger en masse turistede ting men kan godt kan li' at gå eller køre rundt på egen hånd en gang i mellem.

Jeg er uddannet kunstner og kan li' at meditere, dyrke (light) yoga, danse latin og ballroom, lave musik, styrketræne og så vinterbader jeg dagligt i alle vintermåneder.

Jeg kan tale med de fleste men personlighedsmæssigt svinger jeg bedst med folk, som har en rolig energi og så ville det være mega bonus, hvis det var en som også er sporty/træner meget, da man så kan gøre det sammen undervejs.

Alder: 36-47'ish, dog max 50.

Tilmeld dig og skriv til Yoon

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.315 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her