Boblberg logo
Søger flere vennerCharlotte

Søger flere venner

Er en kvinde på 35 år.

Var i 2013 ude for en bilulykke, som endte med at vende op og ned på mit liv, med alt det som fulgte med. Jeg har været igennem et langt svært og kompliceret udredningsforløb, som desværre endte med førtidspension til sidst. Midt i et sådan forløb kan det være svært at pleje relationer, da man knap nok har kunnet holde sammen på sig selv, men nu er jeg kommet dertil hvor der er ro nok til at starte noget nyt. I perioder kan jeg dog godt have brug for at tjekke lidt ud på grund manglede overskud eller pludselige hændelser som kan stjæle min energi, men skal nok vende tilbage igen.

Jeg kan desværre grundet handicap ikke være aktiv sportsmæssigt, men jeg kan meget andet, hvis blot jeg har mit hjælpemiddel med, så min krop kan skånes for fysiske belastninger, så godt som muligt, og hvis det er på de "bedre dage". Er single men søger som udgangspunkt venskaber og ikke dating.

Jeg elsker, at hygge med cafeture, bioture, aktie trading på hobby niveau en gang imellem (økonomi er mit fag og baggrund), rejser, museer, gallerier, zoo, musik, shopping, ture i naturen, loppemarkeder, og hvad man ellers kan se.

Jeg tager ikke rigtig i byen for at feste, kan ikke rigtig holde til det, er syg og har ekstra ondt i lang tid efter, men kan godt hygge mig i godt selskab.

Jeg har en lille Lhasa apso hund.

Jeg elsker at være kreativ på alle mulige måder, feks med smykkefremstilling, maling, ler og meget andet, og finder det hyggeligt bare at sidde og have en samtale over en kop eller glas et eller andet, eller noget god mad derhjemme eller at blot hygge med en god film.

Jeg har baggrund blandt andet som finansøkonom.

Jeg er en sød, loyal, hjælpsom, ærlig, kærlig kvinde.

Jeg søger nogen som er frisk på at møde mig der hvor jeg befinder mig i livet. Nogen som ikke skæmmes af hverken handicap, hjælpemidler eller title som ung ufrivillig førtidspensionist, så lover jeg at jeg vil gøre det samme🙂. Jeg skriver sådan blandt andet fordi jeg har været igennem helvede og kæmpet som få for at kunne være der hvor jeg er idag som menneske, og jeg magter ikke rigtig mennesker, som føler at de skal coache, have ondt af mig eller som er dømmende, bedrevidende eller falske. Jeg har en klar grænse: Jeg skylder ingen, at skulle dele hver og en detalje omkring mit helbreds tilstand, og alt det man ikke ser, når jeg kort har energi til at komme ud iblandt andre, og magter ikke folk som føler at førtidspensionister er mindre værd, og derfor skylder dem, at skulle ytre ens sjæl omkring dybt personlige anliggender, eller føler at de SKAL være på bestemte måder eller placeres i kasser, eller stå til rådighed efter andre.

Jeg kæmper stadig med at acceptere, at jeg er blevet førtidspensionist, og sådanne mennesker hjælper ikke en, som jeg på denne måde. Min energi er lav, så det er vigtigt for mig at bruge det jeg har korrekt og på de rigtige mennesker, som forstår at værdsætte. Jeg har brug for mennesker omkring mig som kan forstå og respektere dette. Jeg forsøger stadig at finde mit hylde som pensionist, men det var uundgåeligt i min situation, men jeg forsøger stadig at finde ud af hvad resten af mit liv skal bruges på, og hvordan mit liv får den bedste livskvalitet. Det lykkedes lidt efter lidt, men kan godt stjæle noget af min energi, det er derfor vigtigt at du kan rumme denne proces lige så, fordi det kan gøre at jeg kan få brug for at tjekke ud fra alt i perioder for blot at kunne fokusere på meget få ting dels pga heldbred, og så i sær pt. af og til. Tingene og jeg selv skal finde sin rette plads efter mange års kaos. Jeg er ved at være der, men der er lidt vej endnu og det kunne os være fedt hvis jeg kunne finde nogle som evt selv os er på deres egen rejse i livet, så vi kunne støtte hinanden, for som syg kæmper man ekstra hårdt 🙂

Skriv endelig, hvis noget af ovenstående har fanget din interesse.

Mvh charlotte

Tilmeld dig og skriv til Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her