Boblberg logo
✨Søger veninder✨Marie

✨Søger veninder✨

Hej alle sammen✨

Jeg er en ung kvinde på 25, som søger nye bekendtskaber/veninder, da jeg går og mangler rundt i hverdagen og ikke har en “tæt” kontakt med nogle af mine venner. Primært har jeg “kun” drengevenner med undtagelse for to veninder og jeg misunder sådan andre, der går rundt og flere bedste veninder.

Da jeg ikke har startet studie endnu, føler jeg det et svært at komme ind på nye bekendtskaber og især min en alder af 25.

Til dagligt arbejder jeg som pædagogmedhjælper på et fritidshjem på Nørrebro, hvilket jeg er super glad for, men til sommer har jeg dog intentioner om at søge ind på socialrådgiveruddannelsen, da jeg brænder for at hjælpe udsatte børn og unge, hvilket vil sige, at mit hjerte altid er på det rette sted og jeg føler selv, at jeg er ganske hjertevarm og et åbent menneske.

Udover det, bor jeg på Frederiksberg i egen lejlighed, samt har jeg en dejlig kæreste.

Jeg elsker virkelig at være afslappet omkring mine venner, hvilket indebærer aktiviteter som en øl på et brunt værtshus, at gå i biografen, at tage til koncerter eller at tage på loppemarkeder om søndagen. Eller blot at blive hjemme og spise kage og se dårlig tv sammen✨

Tilmeld dig og skriv til Marie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.335 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her