Boblberg logo
Kunne vi blive venner? Katharina

Kunne vi blive venner?

Hejsa jeg er 32 år og bor i Fredericia sammen med min kæreste gennem de sidste 11 år og vores dyr..

Jeg har ingen venner i byen og ønsker jeg at få. Gerne fra andre byer også.

Har 2 hunde, en l og en M/S størrelse fugle(Nymfer og undulater) og fisk.

Den ene at mine hunde er min servicehund.

Hovede årsagen til jeg har en service hund, er angst/Borderline. Jeg har også flyvende AHDH(medicineret). Jeg er meget åben omkring det! h

Hjælper ikke at prøve at skjule alligevel 🥴 Så har du spørgsmål, så skal du ikke tøve for jeg har svar.

Jeg drikker ikke alkohol og går ikke i byen og fester. Er pt umuligt grundet min angst.

Jeg har flere hobbys ( elsker at få nye 😏)

ting som vi kunne lave! :

Alt med Dyr.

Disney/gyser marton! film aftner. Spille aftner, online og brætspil! Lydbøger/bogklub, bage, kreative ting (male, tegne, hækle, pyro art, diamond painting, makeup, foto m.m), madlavning, tag i biffen, tag på resturant, gå ture (meget gerne med hundene!) Eller hvis du bare vil have en kop te/kaffe og snakker, fino.

Måske vil du med til noget af mit frivillige arbejde? Som fx. menneske biblioteket, Prison ink eller dystopia

Vi kunne starte til pole fitness måske? (har overvejet at starte igen, dette er som regel kun samme køn)

Intra i at tage til pride? Jeg er afsted hver år i Århus!(sammen med min lillebror) hvor jeg deltager i optoget! Det er dog noget jeg overvejer om jeg skal fortsætte med da det i min mening er blevet mere "sex" end det burde være!

Lave tiktok's?? Jep, jeg har en tiktok 😏 synes det sjovt! @Caathx3 hvis du vil udspionere mig lidt først.

Jeg har ingen børn. får det heller ikke. Jeg hader bestemt ikke børn! Men baby/børne snak, skal jeg indrømme at det siger meget lidt..

Ment på den måde at, børn er ikke et no go for mig! Det skal ikke være det eneste vi snakker om, og skulle gerne være sådan vi også kan lave noget uden børn nogen gange. vi kan også smutte i madsby parken med unger. Det skide sjovt! Gør jeg gerne og jeg kan altid spøgere min søster om at låne min nevø og niece med også! De er mit guld og betyder verden for mig!

Jeg spiller også PokemonGo. Det som regel også et hit ved børnene.

Alt der har med dyr af gøre, så er jeg game. (Insekter dog ikke så meget) men krybdyr, fugle, gnaver osv I'M YOUR GIRL!!

Kan DESVÆRRE ikke tåle hest og gnavere, selvom jeg elsker dem!! Elsker også at ride! selvom det er mange år siden jeg har været på en hest! P.g.a allergi men hvad har man antihistaminer for ☺️

Men har du hest, eller gnavere som fritter og ilder kan jeg nok kun være begrænset tid i dit hjem. Rotter er de fedeste kæledyr! Har selv haft dem så de ikke et problem!! OG ELSKER DEM!!

Hvis du ikke gider noget af disse ting- Jeg vil prøve de 'fleste' ting minimum 1-2 gange. Selvom de måske ikke siger mig det store!

Jeg går MEGET op i mine hunde, de er mine 'børn' plus min service hund jo skal følge mig over alt. (Selvfølgelig ikke i dit hjem hvis du ikke ønsker det!)

Jeg er et rodehoved, kan ligeså godt sige det, kan ses i mit hjem desværre en af de ting min ADHD virkelig sparker røv i! Her er ikke klamt på nogen måde!!!!

Men kunne nok støve af lidt oftere 🫣 det der roder mest er det rene tøj jeg ikke får lagt sammen!

Men er et varmt og åbent hjem!

Min kæreste er en enspænder og vil normalvis ikke deltage i ret meget. Han arbejder også om natten, så sover det meste af dagen 😊

Jeg kan fulde meget, være højlydt måske endda irriterende. Min ene bedste veninde kunne ikke snup mig i starten 😮‍💨 men jeg er en super sød og omsorgsfuld person! Som værdsætter mine venskaber! Plus det er 110% okay og bede mig tag en slapper! Eller kræve 'stille leg' 😏 hvis du synes at, bede mig om at 'holde kæft lidt' er grænseoverskridende 😅 ellers gør du bare det.

Kunne jeg være en du kunne, tænke dig og investere noget af din tid i. Så send endelig en besked min vej.

Ved det var en lang tekst men du kan da ikke sige, at du ikke ved hvad du går ind til 😏😂

Tilmeld dig og skriv til Katharina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.763 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her