Boblberg logo
Venskab med dybdeEmma

Venskab med dybde

Hej!

Jeg savner et venskab, hvor vi kan have dybe, reflekterende samtaler. Jeg er meget introvert og sensitiv, men også genert og måske lidt ængstelig i visse situationer. Det skaber lidt udfordringer for mig, især når det kommer til at danne nye relationer. Jeg søger meningsfulde venskaber med plads til samtaler, som måske kan virke som en form for selvudvikling - uden at det bliver for psykolog/terapeutagtigt. Der må meget gerne være en god portion hygge og fjol også 😄

Jeg er en 30 årig kvinde, bor med kæreste og hund i en forstad til Aarhus. Søger arbejde inden for kommunikation, men har noget praktik og freelance i øjeblikket.

Jeg vil beskrive mig selv som pålidelig, tålmodig og "nede på jorden". Vil meget gerne lære nye ting og møde nye mennesker, selvom det også kan være forbundet med lidt angst.

Har en veninde, som jeg mest bare har det sjovt med. Og så har jeg en anden veninde, som jeg måske er ved at glide lidt fra, bl.a. pga. geografisk afstand. Så et nyt venskab med lidt dybde er det jeg søger😊 Vi kan evt. begynde med at skrive sammen, for at lære hinanden at kende. Men er også frisk på at mødes :)

Jeg elsker at være kreativ - skriver, maler og strikker bl.a. Og så nyder jeg lange gåture, svømmeture og indimellem en løbetur😊

Skriv endelig, hvis du kunne have lyst til at ses😊

Tilmeld dig og skriv til Emma

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.646 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her