Boblberg logo
Tilflytter til Silkeborg Heleene

Tilflytter til Silkeborg

Jeg er en pige på 30. For knap et halvt år siden flyttede jeg til Jylland, efter at have boet i over 2 år i København. 🚚 😍👏Min kæreste og jeg er flyttet til Silkeborg, 🏢🌱og i den forbindelse søger jeg nye bekendtskaber.

Jeg mangler nemlig et netværk, da mine venskaber er spredt vidt omkring i landet, og det er sværere at få nye venskaber, når man ikke går i skole/uddannelse længere.

Jeg vil beskrive mig selv som hjertevarm, og imødekommende som menneske, helt nede på jorden, og humoristisk. 🌸

Elsker alt fra en hyggelig snak over en kop kaffe, til en forfriskende gåtur, træning, tur i biografen, en god middag, drinks i byen, eller rejse ud i den store verden etc.🌎 Jeg er et menneske, som ofte er klar på at komme ud og opleve, hvad end det måtte være, også selvom jeg ikke har prøvet det før. Elsker at prøve nyt.

Jeg er også meget kreativ, allermest syr jeg, og strikker, som lille ville jeg gerne være designer, men er nu uddannet skolepædagog, hvor jeg kan få lov at bruge mig mine kreative interesser, og mig selv som menneske.

Hvis du er interesseret i at lære mig at kende, kan du endelig bare skrive, kunne også være fedt, hvis man var flere der mødtes som en gruppe ✨

Tilmeld dig og skriv til Heleene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her