Boblberg logo
Finurlige Filmklub

Finurlige Filmklub

09/11-2023:

Vi har desværre lukket for nye tilmeldinger i filmklubben.

————————

Er du til skøre, finurligere, sjove, anderledes, stærke og tankevækkende film?

Vær med i Københavns finurlige filmklub - et lille uvalgt netværk af kulturelskere der holder af at se og debattere bemærkelsesværdige, skæve, tankevækkende film i fx Grand, Cinemateket eller Vester Vov Vov. Sammen ser vi danske som udenlandske film, og gerne nogle hvor vi lærer om andre samfund eller kulturer. Stærke film der giver indtryk og sætter aftryk.

Vi udvælger film sammen ud fra fælles kriterier, og ses en gang om måneden, også selvom ikke alle vil kunne deltage hver gang. Vi har faste dage og mødes enten tirsdage eller onsdage i ulige uger, som regel altid enten kl. 17.00 eller 19.00.

Efter filmen får vi en kop kaffe et sted hvor vi med hyggelig stemning og lyttende engagement debatterer og analyserer filmen, uden af føle os som kritiske anmeldere.

Sådan bliver du medlem:

For at vi opnår den bedste dynamik og debat skal alle nye godkendes af en af nuværende medlemmer for at sikre at vi svinger sammen. Vi vægter også god balance af mænd og kvinder. Optagelse sker ved at du skriver en besked med lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at deltage, hvorefter vi mødes til en kop kaffe og sludder. Medlemskab er gratis. Vi betale hver vores biografbilletter. Dette er et privat initiativ og har ikke noget med nogen bestemt biograf at gøre.

Tilmeld dig og skriv til LØ

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.355 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her