Boblberg logo
Hvor venskaber opstår...Kirsten

Hvor venskaber opstår...

Venskaber tager tid at opbygge, men det skal jo starte et sted. Derfor sidder du lige nu og læser dette opslag lavet af en 45-årig kvinde, der er flyttet med sin kæreste. Han arbejder om aftenen, og det giver god tid til at tage i biffen, lave lidt lækker mad, gå en tur, besøge et museum og meget andet. Det er bare ikke så sjovt alene.

Du er i 40'erne og har mod på livet uden nødvendigvis at føle behovet for at springe ud med faldskærm for at mærke, du lever. Drama er ikke dig, med mindre det foregår på scenen eller på skærmen. Du savner som jeg en at dele stort og småt med over et glas rødvin eller til at ringe spontant til, når du får lyst til at være kulturel. Eller bare for at gå en tur.

Jeg er temmelig nede på jorden, afslappet og glad for mit liv. Mit mål er at grine hver dag. Kunst, kultur, teater, film, litteratur bidrager i stor grad til, at det sker. Naturen er fuld af uudforskede muligheder. Bylivet er tillokkende og i perioder savnet, men jeg har helt bevidst valgt et liv på landet, for det er her mit hoved får ro. En tur på café eller en dag på min terrasse med udsigt ud over den grønne eng er et svært valg, og jeg nyder begge dele lige meget.

Tænker du, at du vist er nødt til at skrive til mig, så gør det! Tøv ikke. Jeg ser frem til at høre fra dig :-)

Tilmeld dig og skriv til Kirsten

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.504 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her