Boblberg logo
Finde venner og veninderAnne

Finde venner og veninder

Hej jeg hedder Anne, Er 34år (fra 1988)

Jeg har et par veninder, men efter jeg boede mange år i det jyske, og flyttet tilbage til Herlev er der ikke nogle anden en, hun betyder rigtig meget for mig, men kunne godt brugen 1 måske flere veninder måske også venner.

Jeg har en fantastisk kæreste jeg bor sammen med, og så har jeg/vi Luffe som er min servicehund. Han hjælper mig med og være i det offentlige rum, butikker, transport mm. (Dessvær) men fået et liv igen efter han er kommet, og skal ikke have en person med til alt.

Mine interesser er krimi/true crem. Hækle, gå-ture (er begyndt og gå igen efter jeg har fået Luffe, så det er ikke 10km i et stræk😆😆) er begyndt og kunne gå på caféer, restauranter (uden og skal skynde mig videre og/eller går i angst anfald) shoppe men ikke i 5timer og skal ikke prøve 20 stykker tøj. Og bio(ikke prøvet i nu.) Og alle steder med Luffe, må han jo da hav er servicehund. Han har en orange vest, hvor der står hund på job. Så må han ikke røres.

Jeg har en hjerneskade, der gør jeg hurtig bliver træt, men ikke så slemt mere. Men den gør, jeg kan have svært ved og være den der hele tiden skal søge kontakt😋😋

Jeg kan fanges herinde, SMS (er ikke så vild med og tale i tlf)

Mvh.

Anne Haastrup Gejl

Tilmeld dig og skriv til Anne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.397 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her