Boblberg logo
Kultur, natur og samtale/vandrevenKrage

Kultur, natur og samtale/vandreven

Krage søger ikke mage men efter en rejsefælle, efter en god ven til deling af interessen for vores herlige natur, kunst- og kultur eller vores spændende arkitekturhovedstad.

Med et langt liv følger tab. Tabslisten og dermed smuldrende fællesskaber vokser i takt med med datoen på dåbsattesten.

Det skal selvfølgelig ikke hindre at nye givende relationer kan skabes.

Jeg er sensitiv og flittig bruger af vores mange fantastiske museer og tager ofte på dagture med dsb for at udforske f.eks. Glyptoteket, Louisiana, CLAY, Moesgård, Johannes Larsen museet eller Silkeborg Bad.

Har for nylig definitivt skilt mig af med min gamle bil og investeret i en el-cykel og medlemskab af en vinterbadeklub.

Er pescetar gennem 35 år. Har delt størsteparten af mit arbejdsliv som administrator i sundhedssektoren og erhvervsskoleverdenen. Er supplerende uddannet som fysiurgisk afspændingsmassør, har gode, helende hænder både i have, køkken og som passioneret meditativ strikkerske.

Savner samtaler om alt mellem himmel og jord og opbygning af nye fælles referencerammer - gerne i det meditative, lyriske og lejlighedsvis stille hjørne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig - din alder er underordnet - der har lyst til at byde ind med din livsfortælling og erfaring i et ligeværdigt og udviklende fællesskab. Vi kunne starte med en walk and talk langs fjorden 😊

Tilmeld dig og skriv til Krage

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 571.142 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her