Boblberg logo
Reservebedste el.lign søgesVicki

Reservebedste el.lign søges

Kære reservebedste

Er det måske dig vi leder efter?

Vi søger en reservebedste eller tante, der vil være en del af vores familie. Vores nærmeste familie med tid og overskud er begrænset, så derfor søger vi her:

En, der vil være omsorgsperson for vores to piger, komme forbi til kaffe, lege eller hygge med pigerne, komme og bage eller lave papirsklip med dem, pasning i ny og næ så forældrene også kan lade batterierne op, deltage i fødselsdage, hjælpe med afhentning i børnehave/skole ind i mellem osv.

Lidt om os:

Vi er en familie på 4 bestående af Ida Marie på s

7 år (1. klasse), Mathilde på 4 år (børnehave), mor 34 år (veterinærsygeplejerske) og far 46 år (selvstændig caféejer og kok). Hver anden weekend har vi også fars to store børn på 15 og 20 år. Vi bor på en nedlagt landejendom, med masser af plads. Vi har dyr, stor køkkenhave og elsker at hygge både inde og ude.

Har det fanget din interesse? Så send mig en besked med lidt information om dig selv og evt. flere spørgsmål til os, så kan vi se om vi er et match. Det er vigtigt for os, at vi finder den rigtige og vi alle føler kemien er der. Vi venter gerne på den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig og skriv til Vicki

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.791 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her