Boblberg logo
Seriøst sammenarbejde søgesMehmet

Seriøst sammenarbejde søges

Hej 🙂

Jeg hedder Muhammed, jeg er født og opvokset i Danmark. Jeg har en mild form for autisme, som giver mig nogle udfordringer, men generelt er jeg velfungerende.

Jeg har gået på forskellige specialskoler i løbet af mit liv, men har også studeret i England og Tyskland og gennemførte en studentereksamen i 2016, hvilket jeg er meget stolt af.

Som ung fik jeg bevilliget førtidspension og det modtager jeg stadig. I en del år har jeg arbejdet, både i løntilskud, i en kort periode, og på normale vilkår, de seneste seks år. Nu vil jeg gerne læse videre og skal gå på et matematikkursus til januar 2023, for at blive klar til at studere.

Jeg elsker at tage ud og spise og gå i biografen, gå ture og bare snakke. Jeg søger ikke et intimt forhold. Tidligt i mit liv, havde jeg nogle dårlige oplevelser med mænd, derfor søger jeg kun kvindelige venner.

Jeg håber at høre fra dig 🙂.

Hello 🙂

My name is Muhammed, I was born and raised in Denmark. I have mild autism, which is challenging for me at times, but I function well generally.

I went to different schools for people with mental challenges, studied in England and Germany and in 2016 I graduated from high school, which I am very proud of.

When I was younger, I got early pension from the state, which I still receive. I worked fir some years and had a normal part time job. Now I want to study and will do a math course this January 2023, to get ready.

I love going out to eat, go to the movies, going for walks and just talking. I am not looking for an intimate relationship. Early in my life, I had bad experiences with men, for that reason, I am only looking for female friends.

I hope to hear from you 🙂.

Tilmeld dig og skriv til Mehmet

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.135 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her