Boblberg logo
Bøger, museer og vigtige samtaler Lene

Bøger, museer og vigtige samtaler

Jeg søger dig, jeg kan dele vigtige ting med. Dig, der mestrer den reflekterede samtale, hvor vi lytter, spørger ind, folder ud og forholder os nysgerrigt og åbent til hinanden. Dig, der deler min interesse for litteratur, historie, politik, samfundsforhold og menneskelige relationer. Dig, jeg kan grine sammen med ad det skøre og skæve, vi møder på vores vej og hos os selv 🥴. Vi er ikke fanatiske og politisk korrekte, og vi kan lide at undre os. Vi kender os selv ret godt og har ikke brug for den anden som terapeut 😉 Vi kan nok det meste selv, men savner en, at dele det med. Du bor i København, så vi let og ubesværet kan snuppe cyklen, trave rundt om Søerne eller vade brokvarterene tynde. Og så kender vi forskellen på diskussion og samtale, og det er det sidste, vi søger og savner. Vi er heller ikke spirituelt interesserede, da vores tilgang til livet er, at det er mennesker, der selv skaber og forandrer via egne tanker, handlinger og beslutninger i samspil med andre - og ikke ånd, skæbne, tegn og parapsykologiske fænomener 😉

Jeg er 57 år og arbejder som beskæftigelseskonsulent for de mest sårbare unge, der hverken har uddannelse eller fodfæste på arbejdsmarkedet. Ja, dem der er hjemløse, i fængsel, indlagt på de psykiatriske afdelinger, misbrugere eller ikke kan komme ud af eget hjem pga angst. Jeg er frivillig på BørneTelefonen og ForældreTelefonen hos Børns Vilkår.

Jeg har tre voksne børn og to børnebørn. De fylder naturligvis, men ikke på “jeg står stand by og slipper alt, når de kalder - måden”. Men perspektiver på den del af livet, vil jeg meget gerne kunne dele med dig.

Jeg ryger, og det skal ikke være et samtaleemne, men nu ved du det 😉

Tilmeld dig og skriv til Lene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.197 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her