Boblberg logo
HejsaSøren

Hejsa

Hejsa..

jeg er en fyr på 36 og far til 3 skønne unger. 2 piger på ( 3 og 5 år ) og en søn på ( 7 år )

bor i lejlighed.

jeg er på førtidspension men det synes jeg ikke skal stoppe mig for at kunne finde nogen nye venner. som det er lige nu har ikke rigtigt nogen at være sammen med eller får til en god dag/ aften sammen med..

Lidt om mig selv. Jeg elsker at spille keyboard og synge og slappe af om aften med en god film eller spiller lidt pc, gå tur. ellers sidder jeg det svære bare for mig selv og ikke rigtigt synes der sker noget.

Det jeg søger er venner / veninder man kunne mødes med og får en hyggelig dag eller bare havde en hyggelig aften hvor vi sidde og snakke sammen og høre noget musik og får lidt godt at spise

Jeg håber at denne her side kan hjælpe mig med at finde et nyt venskab og en ny verden med nogen gode venner / veninder som det er med eller uden børn alle er velkommen.. Men vil da være et plus hvis du har børn så kan de jo lege sammen :) jeg har mine børn hver anden Tirsdag og Torsdag og hver anden weekend.

Så hvis du er en der også elsker at spille musik, slappe af med en god film, spille spil, gå en tur eller bare havde en hygge dag / aften så vil det kun være dejligt... om du har børn eller ej så er du/ i velkommen til at skrive til mig..

så hvis du har lyst til at vide mere om mig er du velkommen til at skrive til mig.. Håber at jeg høre fra dig / jer

p,s har det svære ikke bil lige nu..

Tilmeld dig og skriv til Søren

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.813 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her