Boblberg logo
Akademiker søger m/k til café&debatJohannes

Akademiker søger m/k til café&debat

Hep ;)

Jeg søger en at gå på Espresso House med og hygge og snakke.

Jeg vil fx gerne snakke om politik, kønsroller, parforhold, velfærd, klima, uddannelse, videnskab, historie, arbejdsmiljø, iværksætteri, boligpolitik. kunstig intelligens' og robotters betydning for vores fremtid og meget andet ;) Er bredt orienteret og interesseret i mange emner.

Har gode venner, men da de bor langt væk og er ramt af job. kone og børn. Har dog fået to kloge, søde gode veninder herindefra og en ven, men jeg har tid til en ven eller veninde mere, da vi ikke ses så tit ;)

På en god dag, kan vi tage på museum eller udstillling, men regn ikke med det store, nemmere bare at gå ud og spise. Jeg er heller ikke vild med at gå tur.

Om mig. Er 52 og kandidat i kommunikation med socialvidenskab fra RUC.

Tidligere iværksætter og underviser, men nu førtidspensionist med psykisk sårbarhed, single og uden børn. Min sygdom viser sig ved at jeg er lidt energifattig og ikke kan tåle stress, men jeg kan sagtens mødes og snakke i et par timer ;) Venstreorienteret og aktiv i amnesty international og bruger lidt penge på velgørenhed.

Drømmer om at blive i god nok stand til at kunne fx lave frivilligt politisk kampagnearbejde. Det er jeg måske kommet i gang med. og i drømmeland at lave lønnet konsulentarbejde;)

Ps: Espresso House er bedst og billigst for mig, da jeg har kaffeabonnement der og fri kaffe. Og de har gratis refill, så det behøver ikke blive dyrt for dig :) Kaffe 37, the 32 :) Og så har de bløde sofaer og stole. Jeg hader at sidde på hårde stole på café :)

Tilmeld dig og skriv til Johannes

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.754 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her