Boblberg logo
Frivillig Gå-vært til plejecenterTina/Frivilligcenter

Frivillig Gå-vært til plejecenter

Bliv frivillig Gå-vært i frivilligcenter & Selvhjælp Herlev.

Har du lyst til at arrangere gåture for ældre borgere på et plejecenter i Herlev, så læs videre.

Du har mulighed for at gøre en forskel for ældre borgere, som har brug for at komme ud og gå ture og som har brug for samvær med andre mennesker.

Du vil være deres faste Gå-vært gennem turene, hvilket vil give mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Som gå-vært guider og fører du dine gå-venner (borgere) gennem en lille hyggelig tur, som du har arrangeret.

Du mødes med dem en gang om ugen samme sted og tid. Det kan være, at I vælger at gå en tur i en park eller at udforske lokalområdet. Du vil have rig mulighed for at sætte dit præg på ture, indhold og form.

Vi forventer af dig?

Som Gå-vært skal du være åben for dialog med de ældre mennesker om eksempelvis deres hverdag, fælles interesser eller andet. Som Gå-vært skal du have lyst og overskud til at skabe relationer til andre mennesker. Du skal være indstillet på at gøre en forskel for sårbare mennesker, ligesom du skal være god til at lytte, være åben og konstruktiv. En stor del af vores målgruppe i Frivilligcentret er ældre udsatte borgere. Vi vil gerne bidrage til en god og meningsfuld alderdom. Og vi arbejder derfor for at skabe rammer for, at ældre mennesker, der kæmper med ensomhed eller sygdom, støttes til en meningsfuld og socialt givende hverdag. Har du lyst til at tilbyde dit selskab, så hører vi meget gerne fra dig.

Hvordan?

Du skal have mulighed for at gå en tur én gang om ugen. Du bliver ansvarlig for en rute, som du har valgt, men i takt med at flere tilmelder sig dit hold, kan I sammen forme jeres gåture efter jeres ønsker og behov.

Du kan læse mere om HERLEV GÅ-VENNER på vores hjemmeside samt på Facebook www.frivilligcenterherlev.dk , www.facebook.com/Frivilligcenterherlev

Har du spørgsmål vedrørende Herlev Gå-Venner kan du kontakte Yeter Gül på telefonnummer:

61 51 54 05

Tilmeld dig og skriv til Tina/Frivilligcenter

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.438 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her