Boblberg logo
Walkbag Fitness for mændCHRIS

Walkbag Fitness for mænd

Hej Jeg er 61 år, tidligere soldat, har gjort tjeneste i Danmark og udlandet.

Jeg går ikke hyggeture men Loaded March, som er en relativ hurtig gang med rygsæk, kombinerede med HIIT træning (Høj Intensitet Interval Træning).

Først går jeg mig varm, så træner jeg HIIT, hvor rygsækken indgår i træningen. Jeg går alene, men kunne tænke mig at få et lille hold med. Træningen er for alle, vi starter i et tempo, hvor alle kan være med, og sætter tempoet op efterhånden som formen forbedres.

Træningen varer 1 time og 15 min. Du kan starte med kondisko og almindelig træningstøj. Når det regner kan det være en fordel med vandafvisende ydertøj.

Træningen er kun for mænd, da det udover at komme i god form også er meningen at udvikle tætte venskaber, Nogen kan sikkert huske deres rekrut tid, og det kammeratskab man havde sammen.

Kæreste, kone, famile og børn er dejligt, men kan også isolere mange mænd og tiden til venskab, en tur på café og lignende sammen med gutterne, bliver nedprioriteret. Testosteronniveauet sænkes, hvorfor ved man ikke, men en forklaring kan være at en mand i et parforhold, uden tid alene med andre mænd, ikke længere skal konkurrere med andre 'hanner'.

Jeg vil også meget gerne lave en personlig træning, hvis nogen får interesse i eget hold. Det kan værre en fordel, hvis der er flere på forskellige niveauer, samtidig er det bedst at gruppen er på omkring 10 mand. Alderen spiller ikke den store rolle, dem der stærkere, træner bare hårdere HIIT træning og har mere belastning i rygsækken.

Der er mange steder i og omkring Aalborg, hvor man kan træne. Vejret i Danmark er jo meget skiftende, men det har ingen betydning om solen skinner eller det regner, det at træne ude i al slags vejr er med til, ikke bare at gøre kroppen stærk, men også gøre dig mentalt stærk.

Du træner din mentale styrke, når din hjerne prøver at få dig til at blive hjemme på sofaen fordi det er koldt, og du så alligevel går ud og gennemfører turen, Når man har gjort det et antal gange bliver det en til en vane, man får en " yes I did it" positiv følelse, og negative tanker får ikke meget plads til at udvikle sig. Det at man træner i et team, er med til at komme ud af døren, man vil ikke svigte holdet.

Jeg kan garantere 4 ting: Du bliver gladere, sundere, stærkere. og du får mere overskud, som gør dig bedre til at håndtere problemer. Høj intens træning gør dig træt, og du vil opleve en bedre søvn. Træningen er særdeles god, hvis du er lidt stresset.

Har du ADHD og lidt svært ved at tage dig sammen til at gå i fitness center, så er team træning i naturen en god løsning, Jeg har selv PTSD, men træningen har gjort at, jeg ikke mærker meget til det mere.

Hvis du er interesseret, så skriv til mig, jeg starter først, når vi er nogle stykker, men begynd at træne selv ved at gå ture med høj hastighed.

Høj intensitet træning i naturen med gode kammerater er nøglen til at blive den bedste version af dig selv.

Håber vi ses

Chris

Tilmeld dig og skriv til CHRIS

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.016 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her