Boblberg logo
Frivillige søges til VærestedetVærestedet

Frivillige søges til Værestedet

Værestedet Nordfyn søger nye frivillige medarbejdere.

Har du overskud, menneskelig forståelse og kan du levere et godt humør med masser af smil og omsorg og ikke mindst, - kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre, så er Værestedet Nordfyn måske noget for dig.

Vi søger frivillige som er interesseret i vagter i hverdagene mellem 9.00 – 15.00.

Der stilles dog krav om, at du ikke er bruger af stedet eller tidligere har været det.

Værestedet er et tilbud til borgere i Nordfyns kommune, der har en sindslidelse, et misbrugsproblem, er socialt udsatte, eller på anden måde psykisk/socialt sårbare.

Vi kan tilbyde forskellige aktiviteter. Dette kan f. eks være kreative udfoldelser, musik, udendørsspil, gå ture mm., brætspil, madlavning og er åbne for nye tiltag/aktiviteter. Måske du har et forslag, som du kan stå for??

Personale og frivillige holder værestedet åbent alle hverdage og sørger for, at der er kaffe på kanden, som kan købes billigt. Der er ligeledes mulighed for at købe brød mm. Onsdag kan der købes brunch og mandag og torsdag et varmt måltid mad.

Der er altid mulighed for en god snak, blandt andet om det der gør livet svært, men også om det der gør livet godt og ikke mindst hvad der i øjeblikket fylder i hverdagen.

Vi holder til i et 260m2 et plans, handicapvenligt hus.

Værestedet er et uvisiteret tilbud, så brugerne er her fordi de har lyst og ikke fordi de skal.

Da der er tale om frivilligt ulønnet arbejde, så prøver vi at give de frivillige andre goder, så som gratis mad og drikke ved vagt, gratis udflugter, julegaver, mm.

Der bliver ligeledes afholdt frivilligmøde en gang månedligt, hvor man kan drøfte aktuelle problemstilliger, få indflydelse på hverdagen på værestedet, komme med nye ideer og også drøfte det der indimellem kan være svært som frivillig. Vi forsøger ligeledes, at afholde en temadag 1-2 gange årligt efter behov, hvor temaet er valgt af de frivillige.

Har du lyst til at høre mere – så kontakt: Maria Christoffersen på telefon: 6482 8676 eller på mail: mariac@nordfynskommune.dk

Du kan også læse mere om tilbuddet på Nordfyns kommunes hjemmeside eller vores facebookside Værestedet Nordfyn.

Vi glæder os til, at høre fra dig 

Tilmeld dig og skriv til Værestedet

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.827 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her