Boblberg logo
Søger veninder Helena

Søger veninder

Vi er ny tilflyttet fra amager i kbh til Hindevad på Nordfyn.

Jeg er 36 år og mor til to piger som jeg har med min mand Mikkel. Vores to piger som har lidt udfordringer i form af autisme og adhd, men er i god balance. Den ene er 9 år og den anden er 11. År Vi ønsker os alle tre nogle skønne veninder, da vi er flyttet fra et mega stort netværk til intet netværk og det vil vi gerne lave lidt om på.

Min datter Chanel på 11 år er vild med spil hun spiller (sims, Roblox, mm) Nintendo switch er også et kæmpe hit og vi prøver stadig at arbejde på de der vr briller. Deres mor bliver desværre mega dårlig, hver gang hun skal hjælpe😂 derudover er hun vild med sine to nye katte og glæder sig vild meget til de næste dyr kommer.

Min datter Stella på 9 år elsker at lege med LOL playmobil og kan godt lide at være meget kreativ med at lave dukketøj og andre løsninger hun kommer på. Hun er også vild med Roblox. og så elsker hun at se tegnefilm med sin mor og far.

Jeg hedder Helena og er en frisk sådan stadig lidt ung🤣 Nåhh men jeg elsker at hygge både med unger og uden.

Jeg elsker et godt glas hvidvin/rose vin i dejligt selvskab og hvis solen lige viser sig , vil det være toppen af poppen. Jeg er alene med mine børn mandag til torsdag, da min mand stadig arbejder i kbh.

Jeg elsker at udforske min viden og jeg kan rigtig godt lide sådan noget syltnings halløj også sådan noget med gode energier iht Livet “i love it”

Mad elsker jeg og det siger min vægt også til mig jeg kan efterhånden 🤣👌

Men skriv endelig så gir jeg et glas vin eller kaffe/the alt afhængig hvad man er til 😁

Tilmeld dig og skriv til Helena

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.470 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her