Boblberg logo
Frisindet nørd i Kbh/Holbkæk omegn,MC

Frisindet nørd i Kbh/Holbkæk omegn,

Hej boblere :)

Lidt grænseoverskridende og underligt at danne venskaber på denne måde, men vi er her vel alle af samme årsag: Man ønsker at lære nye/flere mennesker at kende :) Ja hvad er der at sige om mig (uden at der går for meget salgsannonce i det)… Jeg er (i skrivende stund) en rolig midt-i-trediverne fyr med vestsjællandske rødder, men tilbringer en del af min tid i København med min forlovede.

Musik er min passion og jeg producerer beats, som jeg rapper til i mit eget lille hjemmestudie. Når jeg ikke bruger tid i køkkenet på at perfektionere den ideelle seitan-steg, grøntsagsbøf, eller linsegryde (yes, jeg er vegetar), spiller jeg meget playstation (Assasins Creed, Unchartered osv.), eller nørder film og tv-serier: Er ikke til nogen bestemt genre, bare der er tale om noget fængende indhold, uanset om det er drama, scifi, eller komedie osv. Men dansk og amerikansk stand-up, ser jeg jævnligt.

Hvad søger jeg? Nogle meningsfulde relationer med ligesindede personer, man kan dele både op- og nedture med. At der er plads til hinanden, at man vil hinanden og har et reelt ønske om at investere i en relation. Bekendtskaber har jeg mange af, det er venskaber man kan ses/snakke med, på lidt mere jævnlig basis, jeg efterlyser. Uden at det skal lyde for new-age agtigt, betragter jeg mig selv som værende et spirituelt menneske og prøver at være opmærksom på de forskellige åndelige glæder og laster, man kan bære på i livet. Derudover, had og racisme: Nej tak!

Jeg er egentlig ret åben over for hvad vi kan foretage os og er frisk på hjemmehygge over en landskamp, filmaften eller middagsselskab. Man kunne også snuppe en øl i den lokale bodega, spille brætspil, gåture i skov el. park/ på stranden, eller hvad man ellers kan finde på. Vi kan mødes både i Kbh og Holbæk omegn.

Tøv ikke med at skrive, hvis noget af det jeg skriver ræsonnerer med dig :)

Tilmeld dig og skriv til MC

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.686 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her