Boblberg logo
Nye venskaber søges Tanja

Nye venskaber søges

Jeg er for to måneder siden flyttet til Amager fra Slagelse, og mangler nogle gode venner.

Jeg kan lige så godt sige det fra starten af: Jeg er hamrende mærkelig. Min humor er ikke den bedste, dog oftest ret pervers. Jeg er introvert med en stor interesse for computerspil, portrættegning, malerier og rengøring. Ikke at jeg er en rengøringsfreak. Jeg er bare pisse god til det. Det har sine fordele at være mega autodidakt.

Jeg har arbejdet for FitnessX i snart 5 år som rengøringsleder, og er så småt begyndt at snige mig ind på arbejde for hovedkontoret også. Derfor er jeg ikke under uddannelse, da min karriere kommer først. Når du lærer mig at kende, vil du nok opdage, at jeg har haft fandens travlt siden slutningen af min folkeskole. Og jeg er kun 25 år (eller som jeg plejer at sige.... Jeg er halvvejs til 50 år...)

Jeg er ikke en fest abe, og det har jeg aldrig været. Jeg elsker nye oplevelser, aftener med en god film/serie, snacks og takeaway, Jeg siger ikke nej til inliner ture, når vejret er godt, eller bare chatte/spille sammen. Så hvis du søger en wingwoman at tage med i byen, så er det ikke mig. Jeg ligger sgu nok og sover i det tidsrum, haha.

Tilmeld dig og skriv til Tanja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.105 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her