Boblberg logo
Søger nye venner/bekendtskaber AT1992

Søger nye venner/bekendtskaber

Hej.

Jeg søger nye venner og veninder. Jeg er en mand på 30, som ikke har så mange venner/veninder, men super gerne vil have venner og veninder, og nogen at være sammen med. Nogen man kan hygge sig med, som man kan lære bedre og kende, og så få et godt venskab med.

Jeg kan godt lide at være udenfor, nørde lidt spil, både brætspil, og konsol spil. Men jeg kan også godt lide at være ude i naturen det elsker jeg. Så er du et natur menneske, så vil det bare være et kæmpe plus. Jeg kan også godt lide at gå lange ture, cykle lange ture. Nogen dage cykler jeg 50 km. Og jeg kan også godt finde på at gå 20-30 km.

Jeg har været psykisk langt nede, og har derfor mistet alle mine venner jeg havde. Fordi de mente at jeg ikke kunne være en del af deres liv fordi at de synes jeg ikke var menneskelig værdig nok til at være venner med dem. Jeg har i mange år haft problemer psykisk. Men det går fremad og derfor vil jeg også gerne have nogen nye venner og veninder som man kan lave en masse spændende ting med. Jeg er IKKE ude på at få et forhold eller sex. Kun rent og skær et venneforhold eller nogen venneforhold. Jeg håber på at møde nogen nye mennesker herinde som man kan lære og kende.

Lyder jeg som noget for dig, så skriv endelig. Jeg svare alle som skriver.

P.S jeg bor på gaden, så jeg bor ikke noget fast sted. Så er jeg fri for at folk skal skrive, og så folk springer fra når de høre jeg bor på gaden.

DBH

André

Tilmeld dig og skriv til AT1992

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.489 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her