Boblberg logo
Bliv SnakSammen frivilligFrida

Bliv SnakSammen frivillig

Bliv SnakSammen ven og gå på digitalt ’besøg’ hos en, der har brug for en snak.

SnakSammen er en online videosnak mellem to mennesker. Den ene er måske lidt ensom, bekymret eller isoleret, og den anden er dig. I kan snakke om alt mellem himmel og jord, og der er både plads til de svære snakke og de lette hverdagssamtaler. Din primære opgave er at skabe et trygt rum, hvor alle kan føle sig set, hørt og imødekommet.

Hvad får du ud af det?

Du kommer i kontakt med forskellige mennesker fra alle egne af landet og bliver beriget med en mangfoldighed af møder, hvor interessante skæbner, sjove historier og interessefællesskaber blomstrer.

En samtale på SnakSammen varer typisk fra 15 – 30 minutter. Du bestemmer selv, hvornår på dagen/aftenen, du vil oprette tider. Vi forventer bare at du i gennemsnit ligger omkring 10 tider op om måneden.

Hvordan bliver du frivillig?

Du skriver til mig og fortæller hvorfor du er intresseret i at være frivillig. Så bliver du kontaktet og vi vil tage ind snak om hvad Snaksammen handler om, og om det er et godt match.

Man skal være over 18 år, for at være frivillig.

Har du lyst til at bruge SnakSammen?

Hvis du har lyst til selv at prøve SnakSammen, og få nogle gode samtaler med de frivillige i Røde Kors, trykker du bare på "Menu" i højre hjørne og så på "SnakSammen". Så kommer du ind på vores forside.

Med venlig hilsen

Frida - SnakSammen Koordinator

Tilmeld dig og skriv til Frida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her