Boblberg logo
Én at dele min kolonihave med Ida

Én at dele min kolonihave med

Jeg er en enlig mor på 34 år med 3 skønne børn og jeg ejer et dejligt kolonihavehus i Lyngby. Jeg søger en anden enlig forælder med børn eller en enlig (ældre måske), som vil dele haven og huset med mig - og som til gengæld vil finde en glæde i at hjælpe med at holde det. Dette indebærer primært græsslåning og lugning i sommerhalvåret. (Og hvis man har mod på mere, er der masser af projekter)

Haven er dejlig stor med nybygget træterrasse, frugttræer, bærbuske, skovjordbær, gynge, fodboldmål, sandkasse og snart en trampolin. Huset er hyggeligt med hovedhus og udestue. Indrettet både til voksne og børn. Der er ikke strøm, men der er vand på grunden og en fælles toiletbygning i haveforeningen.

Huset og haven er et løbende kreativt projekt og frirum for mig. Men det har godt af at blive brugt noget mere og jeg er relativ ny haveejer, så hvis du ved lidt om at passe en have, har tips og tricks i ærmet og gode ideer til pasning og plejning, er det bare en bonus!

Så hvis du mangler et sted, at slippe ungerne løs eller bare nyder at trisse rundt og ordne lidt i haven, så skriv til mig. Der er rig mulighed for dejlige solskinsaftener på terrassen, mad på grill og badning i badebassin ☀️☘️🏡

Tilmeld dig og skriv til Ida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.129 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her