Boblberg logo
Venskaber, gaming og motionscenterEivind

Venskaber, gaming og motionscenter

Hejsa og velkommen til min bobl😊 Jeg hedder Eivind, er 40 år gammel og bor i Næstved tæt på Kvickly. Søger nye venner/veninder, da jeg er blevet lidt ensom, til gåture, café, restaurant, gå i byen, PC gaming, se film eller lave noget mad og høre noget musik sammen 🙂 Det kunne også være godt med noget motionscenter på et tidspunkt... Jeg har selv lidt erfaring med styrketræning.

Jeg flyttede til Næstved fra Slagelse pga. uddannelse i 2007 og blev uddannet ergoterapeut her i 2012. Blev så førtidspensionist i august 2021 pga. en psykiatrisk diagnose (udifferentieret skizofreni). Mine største udfordringer er, at jeg har et begrænset energi niveau og sommetider har svært ved at tage initiativet. Mine psykoser består i, at jeg sommetider får pseudoerindringer (fiktive minder), så derfor kan det godt hænde, at jeg spørger om noget er sket... men jeg kan let rettes i disse vrangforestillinger og desuden forsvinder de som regel, når jeg har social kontakt med mennesker. Jeg bliver så at sige distraheret af at være sammen med mennesker. Derudover er jeg godt medicineret. Får en injektion hver anden uge. Min medicin er jeg glad for 😊🤗 Så der er ikke noget at være bange for.

Store forskningsprojekter og dertilhørende statistikker har bevist, at mennesker med skizofreni ikke er mere kriminelle end mennesker uden skizofreni. Google det evt. 🙂 Medierne elsker bare at blæse det op, når et menneske med skizofreni træder ved siden af.

Lidt mere information hvis du er interesseret:

Halv etnisk filippinsk og dansk. Min mor er fra Filippinerne og min far er fra Danmark.

Er storebror til én lillebror.

Jeg er opvokset i Danmark, primært i Vemmelev.

Har tilbragt meget tid på min farmors gård og tilligemed da den blev min fars gård.

Religionen er romersk katolsk, men er ikke videre religiøs. Jeg holder mig mest til videnskaben.

Interesserer mig for at følge med i nyhederne, lidt politik, sundhed, sund madlavning, prøve nyt mad, rejser, styrketræning, film og musik.

Jeg hører rock, soft rock, pop, RnB, hip hop, jazz, lidt elektronisk og i ny og næ metal 😊

Kunne du tænke dig at finde ud af noget sammen?? ... Så skriv endelig!

Tilmeld dig og skriv til Eivind

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.087 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her