Boblberg logo
Søger veninder evt. LegeaftalerSM

Søger veninder evt. Legeaftaler

Hej bobler

Jeg søger veninder med børn. Mødres alderen har ingen betydning. Gerne børn i alderen 6 og 8 år eller deromkring børnenes køn er ligegyldig for mig, og jeg har to drenge. Jeg vil mødes på legepladser i første omgang, derefter kan vi aftale om at mødes andre steder fx biblioteker eller et helt andet sted hvor børnene kan lege sammen og vi kan snakke om fx børn eller vores travle dag på arbejde, hjemmegående mødre er også velkommen til at skrive. Er sikker på der er flere mødre som har lyst til det samme. Jeg har ikke familie, hverken netværk. Så føler mig alene, selvom jeg ikke er alene, har to drenge som holder mig beskæftiget☺️

Veninder er efterhånden blevet gift og har børn og har travlt med deres liv. så savner nogen jeg kan snakke med.

Jeg bor selv i nordvest kvarteret. Så tænker at nogen som bor i nordvest/Nørrebro/brønshøj/husum. Alle er velkommen til at joine, jeg udelukker ingen.

Hold jer ikke tilbage i at skrive.

Vi kan også starte med at skrive herinde i første omgang hvis i synes det er grænseoverskridende at kaste sig ud i at mødes et eller andet sted når man ikke kender hinanden for det er helt forståeligt.

Dem der kun har lyst til at skrive herinde er også velkommen men så skriv gerne at i kun vil skrive med mig og ikke mødes. Respekt for alt.

Jeg vil gerne have mine børn får nogle venskaber udover institution og skole som de kan mødes med i eventuelt weekender. Da forældre fra skolen og institutionen siger nej tak til at mødes i weekender, og det er helt forståeligt.

Oprettet july 2023

Mvh

Shama

Tilmeld dig og skriv til SM

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.784 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her